Slaapcursus.nl

Verrassend, leerzaam, snel en effectief

Slaapcursus zakelijk. Slapende Mars. Detail uit Venus, Mars en Cupido van Piero di Cosimo

Slaapcursus voor werknemers, scholieren en studenten. Detail uit Venus, Mars en Cupido van Piero di Cosimo. 

Slaapcursus voor werknemers, scholieren en studenten

Slaapcursus voor werknemers, scholieren en studenten

Veel werknemers, scholieren en studenten die slecht slapen maken zich zorgen. Ze zijn ongerust dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een cursus, workshop of lezing met praktische, direct toepasbare handvatten om beter te slapen, kan daarom veel voor hen betekenen. We richtten ons daarbij op de nacht, maar ook op de invulling van de dag en de avond, want goed slapen is een 24 uurs probleem dat vraagt om een 24 uurs oplossing. Dit 24-uurs perspectief levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de prestaties én het welbevinden van werknemers, scholieren en studenten, zowel tijdens de studie, op het werk als privé.

Slaapcursus voor werknemers, scholieren en studenten

De doelstelling van de cursus, workshop of lezing is uw werknemers, scholieren of studenten meer controle over hun slaap te geven. Om dit te bereiken kent de Slaapcursus een tweeledige aanpak. Allereerst zijn er de slaap-oefeningen. Deze verbeteren direct de slaapkwaliteit. Daarom ontvangt elke deelnemer één of meerdere slaap-oefeningen voor thuis.

De juiste handvatten

Ten tweede biedt de geboden kennis over chrono-biologische ritmes de werknemer, scholier of student de juiste handvatten om hun persoonlijk slaap- en werkritme beter op elkaar af te stemmen. Biologische ritmes kennen een specifiek 24-uurs ritme. Daarin zijn naast slaap ook pauze en rust kenmerkende momenten om te herstellen van een lichamelijke, mentale of intellectuele inspanning. Kennis over deze chrono-biologische ritmes helpen de medewerkers, scholieren of studenten om hun werk en privéleven makkelijker en efficiënter te maken én tegelijkertijd beter te slapen.

Indicatie van het programma

Wilt u een indicatie van het programma? Klik dan op onderstaande knop. U kunt ook direct contact opnemen om de juiste aanpak voor uw bedrijf, organisatie of instelling te bespreken.

Bedrijven, (onderwijs)instellingen en organisaties

Onderstaande bedrijven, instellingen en organisaties gingen je voor. Wil je ook een cursus, lezing of workshop over slaap organiseren voor je medewerkers, scholieren of studenten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Onderwijs / Universiteit van Groningen / ROC Amsterdam / Universiteit van Nijmegen / Scalda College Middelburg / Da Vinci College Dordrecht / Universiteit van Amsterdam / Overheid / Openbaar Ministerie / Gemeente Lelystad / Gemeente Zwolle / Autoriteit Financiële Markten / Bedrijven en organisaties / DSM / Rabo bank / Auping /A+O Metallic / Nestlé

Slaapcursus voor werknemers, scholieren en studenten

Slaapcollege voor studenten van de Universiteit van Groningen. Januari 2018.

Onderwerp: Slaapcursus voor werknemers, scholieren en studenten. Slaapcursus, slaaplezing of slaapworkshop voor bedrijven, instellingen en organisaties. Meer weten? Neem contact met ons op.

SEO Slaapcursus voor werknemers, scholieren en studenten. Op positie 1 tot 8 in september 2018