Over slaap

Over Slaap

Hoe meer kennis je hebt over slaap, des te meer inzicht je krijgt in de oorzaak van slapeloosheid en de beste manier om je slaapproblemen aan te pakken. In ‘over slaap’ vind je daarom verschillende links naar artikelen, publicaties, boeken en lezingen over slaap en slapeloosheid.

De bijdragen aan ‘over slaap’ zijn afkomstig van wetenschappers, journalisten, schrijvers, deskundigen in slaapmeditaties en andere specialisten. Om het overzichtelijk te houden is ‘over slaap’ onderverdeeld in 6 categorieën.

Rob de Ron 'Over slaap'

Rob de Ron

Hoe komt het eigenlijk dat je wakker ligt? Wat moet je wel en wat niet doen als het je overkomt? En nog belangrijker: hoe kun je het voorkomen? De kennis van Rob de Ron over slaap en slapeloosheid is grenzeloos en hij beantwoordt elke vraag op een persoonlijke manier.

Over slaap

.

Cursus, workshop of lezing

De Slaapcursus is opgericht in 2012 door Yoga Nidra leraar Rob de Ron. Aan de Slaapcursus nemen maximaal 12 mensen deel, zodat er voldoende ruimte is voor vragen. Naast de Slaapcursus voor particulieren, verzorgt hij ook cursussen, lezingen en workshops voor bedrijven, (onderwijs)instellingen en organisaties. Voor hen zijn er verschillende programma’s ontwikkelt. Maak ook gebruik van zijn kennis en ervaring en ontdek wat de Slaapcursus voor jou kan betekenen. Kijk hier wanneer de volgende Slaapcursus is of neem contact met ons op, wanneer je voor je medewerkers, studenten of scholieren een cursus, workshop of lezing wilt organiseren.

.

SEO. 8 maart 2017. ‘Trefwoord dichtheid’ is te hoog in verhouding tot het aantal gebruikte woorden. Omdat de blog artikelen niet worden meegeteld, bevat de tekst te weinig woorden. De treffers op het zoekwoord bedragen ongeveer 12.600.000 resultaten (0,45 seconden). De slaapcursus is niet te vinden op de eerste pagina. Vooralsnog concurreert de pagina intern niet met andere berichten of pagina’s.