Slaapcursus cursus slapen

Missie geslaagd!

Ik vond de slaapcursuscursus erg interessant, je hebt zeker een aantal dingen verteld waar ik iets mee kan. Ik had bijvoorbeeld veel aan jouw informatie over het brein en hoe je deze voor de gek kunt houden door stil te blijven liggen. Ik heb dit meteen geprobeerd en merk dat ik nu sneller inslaap als ik ’s nachts wakker wordt. Mijn rituelen heb ik meteen aan de kant gegooid, even wennen moet ik zeggen maar het geeft ook wat rust.

Ik probeer mezelf ook meteen te ‘resetten’ als ik wakker wordt om te voorkomen dat ik gefrustreerd raak en dan niet meer in slaap kom. Ik doe dan ademhalingsoefeningen en dit helpt goed. Kortom, ik word ’s nachts nog wel wakker, maar dat vrij gewoon als je ouder wordt weet ik nu. Dat stelt me toch gerust. Misschien slaap ik daarom weer sneller in. Ik merk dat ik vaker droom en dieper slaap.

Ik kan nu beter omgaan met mijn boosheid en frustratie. Soms was ik bijna in PANIEK! Ik heb mijn emoties beter onder controle. En …. ik voel me overdag een stuk fitter. Ik was bijna vergeten hoe lekker gewoon wakker zijn overdag voelt. Missie geslaagd wat mij betreft!

Review 6 / Lees alle reviews >

Terug maar Particulier

Volgende Slaapcursus