Slaapcursus cursus slapen

Heldere cursus

Dank je wel voor je mail. Ik heb niets dan lof voor je cursus. Het was interessant, leerzaam, logisch, boeiend en heel begrijpelijk; dit alles door jou op een leuke, vlotte manier “aan elkaar gebreid”. Ik heb dus ten volle genoten van de dag en nu het praktijk brengen van het geleerde. Ik ben nu meer gefocust op de verandering van voelen, doen en laten. En dat helpt!

Mijn dagen zijn zo veel leuker geworden en ik voel me zo veel beter. Ik heb pauzes ingelast en wissel mijn mentale activiteiten vaker af met fysieke activiteiten. De beloning is een voldaan gevoel. Ik kan me beter concentreren, doe meer zonder stress en ben minder vermoeid. De rustpauze doe ik wel een keer per dag en het effect is heeeeel positief. 

De rituelen om maar te kunnen slapen zoals lezen, telefoneren, televisie kijken in bed en de slaappil afgeschaft. De eerste dagen kostte me dit moeite maar vanaf vrijdag val ik vrij vlug in slaap, en slaap dan 4-5 uren aan een stuk en daarna nog twee kleine slaapjes. Ik lig ook niet meer dan acht uur in bed. Dat was voorheen soms 12 uur om maar “uit te rusten” Wat mij ook helpt is dat mijn dochter en ik samen de cursus gevolgd hebben zodat we elkaar kunnen motiveren en het geleerde kunnen bespreken.

Ik zou heel graag nieuwe rustoefeningen willen ontvangen om ze af te wisselen. Als het kan zou je dan het bestand via Wetransfer naar me toe kunnen sturen? Rob nogmaals bedankt voor je heldere cursus want ik zit al voor 75% op de goede weg.

Review 7. Lees alle reviews »

 

Volgende Slaapcursus

Terug maar homepage