Slaap en meditatie

slaap en meditatie

Deze categorie bestaat uit korte samenvattingen van artikelen, publicaties, boeken en lezingen over slaap en meditatie. Via een link kun je een uitgebreide samenvatting bekijken.

slaapyoga

Slaapyoga Slaapyoga gezien bij Sophie in de Mentale Kreukels? Slaapyoga. Sophie Hilbrand maakt opnieuw een programma over de burn-out, stress en mentale problemen. Het tweede seizoen van Sophie In De Mentale Kreukels is vanaf 18 september op NPO 3 te zien. In het...

Lees meer

Slaap cd

Slaap cd Slaap cd. In een interview in de Volkskrant over Yoga Nidra, vertelde ik over een slaap cd die ik voor mijn vrouw had gemaakt, die enige jaren last had van slaapproblemen. Naar aanleiding van het artikel kreeg ik vele verzoeken om een kopie van deze slaap cd....

Lees meer

Categorieën

Over mij

Slaapcursus rob de ron
Meer weten over mij? Klik hier.