Slaap en werk

Slaap en werk. Slaapworkshop Young Nestle Amsterdam

Slaap en werk. Slaapworkshop door Rob de Ron voor Young Nestlé op 4 september 2016 in Amsterdam.

Slaap en werk

“Als ik nu niet slaap ben ik morgen niet fit en kan ik mijn werk niet goed doen.” Veel mensen die ‘s nachts wakker liggen, maken zich zorgen over hun inzetbaarheid, zowel privé als op het werk. Ze zijn ongerust dat ze de volgende dag niet goed functioneren.

Rijkelijk beloond

Simpelweg een slaapcursus, lezing of workshop over slaap en slapeloosheid kan veel betekenen voor werknemers, leerlingen en studenten. Het verbeteren van de slaapkwaliteit leidt vrijwel altijd tot minder ziekteverzuim, betere prestaties en meer productiviteit. Goed uitgeslapen mensen zijn bovendien collegialer en beter gehumeurd. Investeren in de slaap van werknemers, leerlingen en scholieren wordt dan ook op verschillende fronten rijkelijk beloond.

Meer weten?

De categorie slaap en werk bestaat uit korte samenvattingen van artikelen, publicaties, boeken en lezingen die een bijdrage leveren aan ons inzicht in de verhouding tussen slaap en werk. Via een link kun je een uitgebreide samenvatting bekijken.

Werknemers die slecht slapen

Werknemers die slecht slapen Werknemers die slecht slapen zitten in een vicieuze cirkel. Door werkstress hebben ze slaapproblemen en omdat ze bang zijn door hun slaapproblemen niet meer goed te functioneren, hebben ze werkstress. Een slaapcursus voor werknemers die...

Lees meer

Workshop slapen

Workshop slapen. De Slaapcursus verzorgt een workshop slapen voor bedrijven, organisaties en instellingen. Young Nestlé. Workshop slapen op vrijdag 3 September 2016 in Amsterdam. Workshop slapen Veel werknemers, leerlingen of studenten die niet goed slapen, maken zich...

Lees meer

Slaapkwaliteit werknemers

Slaapkwaliteit werknemers   Slaapkwaliteit werknemers. Slaapworkshop voor Young Neste Slecht slapen is slecht voor het werk en slecht voor de werknemers. Investeren in de slaapkwaliteit van uw werknemers wordt dan ook rijkelijk beloond. Een kleine handreiking in de...

Lees meer

Werkstress en slaapproblemen

Werkstress en slaapproblemen Werkstress en slaap. Ongeveer een derde van de Westerse bevolking rapporteert slaapproblemen door werkstress. Werknemers met slaapproblemen zitten in een vicieuze cirkel. Door stress hebben ze slaapproblemen en omdat ze bang zijn door hun...

Lees meer

Slaap en werk. Onder andere de volgende organisaties, (onderwis)instellingen en bedrijven boden hun werknemers, leerlingen en studenten een Slaapworkshop, slaaplezing en/of slaapcursus aan:

Slaap en werk Nestle Amsterdam
Slaap en Werk Universiteit van Amsterdam
Slaap en Werk DSM
Slaap en Werk ROC Amsterdam
Slaap en Werk Rabo Bank
Slaap en werk. Da Vinci College Dordrecht
Slaap en Werk Metalektro dag
Slaap en werk Gemeente Lelystad
Slaap en werk. Gemeente Zwolle
Slaap en Werk Radboud Universiteit Nijmegen
Slaap en Werk AFM Amsterdam
Slaap en Werk Auping
Slaap en werk Scalda Middelburg

.

Slaap en werk. Medewerkers die moe aan hun dag beginnen zijn minder alert. Met een goede nachtrust zitten we lekkerder in ons vel, worden we minder snel ziek en presteren we beter. Een gezonde levensstijl, goede gewoontes en wat kennis over slaap kunnen slaapproblemen voorkomen.

SEO. De pagina slaap en werk lijkt op het bericht slapen en werken (Index aangevraagd op 4 maart 2017). Slaap en werk staat op plaats 3 en 4 in respectievelijk Google en Safari op 4 maart 2017.

Categorieën

Over mij

Slaapcursus rob de ron
Meer weten over mij? Klik hier.