Slaapcoach, slaaptherapie of slaapcursus?
Slaapcoach, slaaptherapie of slaapcursus?

Inmiddels zijn we een paar weken verder. Het gaat merkbaar beter. Voor een heel groot deel dankzij jouw cursus, daar ben ik van overtuigd! Van hooguit twee tot drie uur per nacht, slaap ik nu vaak zes uur achter elkaar. Dat is al beter vol te houden.

Na 3 weken nonstop slaappillen, heb ik ze na je cursus niet meer gebruikt. Inmiddels een eerste week verder en van de 7 dagen er 5 prima geslapen. Ik ben er inderdaad achter dat de oplossing in de dag zit.

Het gaat een stuk beter! Slapeloze nachten heb ik niet vaak meer. Wat een energie en rust je krijgt van slapen was ik een beetje vergeten …. nu weet ik het gelukkig weer, het leven is dan echt een stuk minder ingewikkeld.

Slaapcoach
slaapcoach

Slaapcoach in het nieuws

Hieronder tref je artikelen aan uit diverse media over het onderwerp ‘slaapcoach’.

Ouders huren steeds vaker slaapcoach in

Door: Pascal Lemaire. Slaapcoach Stand van Nederland. 28 Februari 2018

 

Het gebrek aan slaap overspoelt ze

Wereldwijd ondervindt liefst één op de vier kinderen van vijf jaar en jonger de nodige slaapproblemen. Wanhopige ouders zoeken daarom steeds vaker hun heil bij een zogenaamde slaapcoach. “Over het algemeen kloppen ouders bij me op het moment dat ze er doorheen zitten”, zegt Susanne Willekes van het bedrijf The Sleep Agency. Zij is de eerste gecertificeerde slaapcoach van Nederland en schreef onder meer het boek ‘Hoe je baby van 0-12 maanden doorslaapt’.

Slaapcoach helpt

“Het gebeurt als het slaapgebrek ze overspoelt. Ik zie veel ouders die issues krijgen op het werk, minder productief zijn. Ik zie vaak gezinnen die besluiten dat de vrouw het werk op een laag pitje zetten, omdat ze het anders gewoonweg niet voor elkaar krijgen.” Willekes heeft naar eigen zeggen inmiddels honderden ouders geholpen met de slaapproblemen van hun kinderen. “Het geeft goed aan hoeveel mensen gebaat zijn bij mijn werk.”

Kijk naar de vierde aflevering van Stand van Nederland: De slaapindustrie. Woensdag 28 februari, 20.25 uur op NPO2

Slaapcoach Els van der Helm bij Jinek

Een tekort aan slaap is veel ongezonder dan we denken. Sterker nog, slaapcoach Els van der Helm noemt slaapgebrek het nieuwe roken. Haar missie is dan ook om iedereen te laten weten hoe belangrijk het is dat je genoeg slaapt. En daarvoor reist de hele wereld over. Ze is te gast bij Eva Jinek. Bekijk hier de aflevering.

Verder lezen en kijken? Ma 5 feb 23:05 KRO-NCRV 7 min

Slaapcoach

Digitale slaapcoach

.

 

Virtuele slaapcoach

Meer lezen? Virtuele slaapcoach in je broekzak UNIVERSITEIT VAN UTRECHT: 

slaapcoach

Meer lezen?Verder lezen? ALGEMEEN DAGBLAD. Floor Meijs

Slaapcoach

SEO Slaapcoach. Op Google Adwords had slaapcoach in januari 2018 een hoge klik-frequentie. Slaapcoach heeft 110 hits per maand. De positie van slaapcoach in februari 2018 is 0. De positie op 30 maart 2018 is plaats 8. Na minimale aanpassingen opnieuw fetchen. Vet: Slaapcoach. In september 2018 staat slaapcoach op positie 5. In oktober staat “slaapcoach” weer op positie 8!