Slaapworkshop

slaapworkshop

Slaapworkshop voor de Rijks Universiteit Groningen. 

De Slaapcursus verzorgt workshops, cursussen en lezingen voor bedrijven, instellingen en organisaties. Een slaapworkshop van een halve dag, kan aantoonbaar de slaapkwaliteit van uw medewerkers of studenten verbeteren.

Veel medewerkers, studenten en scholieren die slecht slapen, maken zich zorgen. Ze zijn ongerust dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een slaapworkshop met praktische en direct toepasbare handvatten om beter te slapen kan veel voor hen betekenen. We richtten ons daarbij op de nacht, maar ook op de invulling van de dag en de avond. Dat is belangrijk, want goed slapen is een 24 uurs probleem dat vraagt om een 24 uurs oplossing. Dit 24-uurs perspectief op slaap levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de prestaties. Ook bevordert het de vitaliteit én het algeheel welbevinden, zowel op hun werk of op school, als privé.

Slaapworkshop

De doelstelling van een workshop van een halve dag is om uw medewerkers of studenten meer controle over hun slaap te geven. Om dit te bereiken hebben we een tweeledige aanpak. Allereerst zijn er de slaap -oefeningen. Deze verbeteren direct de slaapkwaliteit. Daarom ontvangt elke medewerker of student één of meerdere slaap oefeningen voor thuis.

De juiste handvatten

Ten tweede biedt de geboden kennis over chrono-biologische ritmes uw medewerkers de juiste handvatten om hun persoonlijk slaap- en werkritme beter op elkaar af te stemmen. Biologische ritmes kennen een specifiek 24-uurs ritme. Daarin zijn naast slaap ook pauze en rust kenmerkende momenten om te herstellen van een lichamelijke, mentale of intellectuele inspanning. Kennis over deze chrono-biologische ritmes helpen uw medewerkers om hun werk en privéleven makkelijker en efficiënter te maken én tegelijkertijd beter te slapen.

Het programma van een slaapworkshop of cursus

Maak ook gebruik van onze kennis en ervaring en ontdek wat de Slaapcursus voor jou kan betekenen. Neem contact met ons op, wanneer je voor je medewerkers, studenten of scholieren een cursus, workshop of lezing over slaap wilt organiseren.

Meer weten over het programma van de slaapworkshop?

Vragen over een workshop voor uw organisatie of bedrijf?

Slaapworkshop

Biedt je werknemers een slaapworkshop aan.’ Jan Willem Evers (Zilverenkruis)

“We hebben binnen en naast het werk tegenwoordig een workshop of cursus voor bijna alles. Van een assertiviteits-training tot een mindfulness. Allemaal om beter in je vel te zitten. Waarom nemen werkgevers slaapproblemen dan zo weinig serieus? Als je de prestaties van je medewerkers echt wilt verbeteren, bied je anno 2016 iedereen een slaapworkshop aan.”

Bedrijven en instellingen

Uitgeslapen en uitgeruste medewerkers en studenten zijn collegialer en hebben meer plezier in hun werk. Daarnaast zijn ze efficiënter én minder vaak en minder lang ziek. Een workshop, lezing of cursus over slaap kan dus veel betekenen. Gewoon doen dus! Onderstaande bedrijven, instellingen en organisaties gingen je voor en kozen een slaapcursus, lezing of workshop. Interesse of vragen? Neem dan contact op.

Slaapworkshop Gemeente Lelystad
Slaapworkshop Rabo bank
Slaapworkshop ROC Amsterdam
Slaapworkshop Radboud Universiteit Nijmegen
Slaapworkshop A+O Metalektro
Slaapworkshop Nestle
Slaapworkshop Universiteit van Amsterdam
Slaapworkshop DSM Workshop
Slaapworkshop Scalda Middelburg
Slaapworkshop Rijks Universiteit Groningen RUG
Slaapworkshop AFM Amsterdam
Slaapworkshop Gemeente Zwolle
Slaapworkshop Da Vinci college Dordrecht
Slaapworkshop Radboud Universiteit Nijmegen
Slaapworkshop Radboud Universiteit Nijmegen
Slaapworkshop Radboud Universiteit Nijmegen

Slaapworkshop voor de Radboud Universiteit Nijmegen. 

Slaapworkshop voor Young Nestle

Slaapworkshop voor Young Nestlé.

Onderwerp: Slaapworkshop voor werknemers, scholieren en studenten. Geschikt voor bedrijven, organisaties en (onderwijs)instellingen

De pagina staat op positie 1. Op positie 2 staat de Slaapcursus.

Pagina. De pagina is gelinkt aan ‘workshop slapen‘ en ‘workshop over slaap en slapeloosheid.