Workshop over slaap en slapeloosheid

Workshop over slaap en slapeloosheid Rijks Universiteit Groningen

Workshop over slaap en slapeloosheid voor de Rijks Universiteit Groningen (RUG)

De workshop over slaap en slapeloosheid helpt de medewerker,scholier of student weer controle over zijn of haar slaap te krijgen. Een workshop van een halve dag kan al veel voor hen betekenen. Workshops over slaap en slapeloosheid worden gegeven voor (onderwijs)instellingen, organisaties en bedrijven en hebben een aantoonbaar positief effect op de slaapkwaliteit.

Workshop over slaap en slapeloosheid

Veel medewerkers, studenten en scholieren die slecht slapen, maken zich zorgen. Ze zijn ongerust dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een workshop over slaap en slapeloosheid met praktische, direct toepasbare handvatten om beter te slapen, kan veel voor hen betekenen. We richtten ons daarbij op de nacht, maar ook op de invulling van de dag en de avond. Belangrijk, want goed slapen is een 24 uurs probleem dat vraagt om een 24 uurs oplossing. Dit 24-uurs perspectief op slaap levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de prestaties, de vitaliteit én het algeheel welbevinden. Zowel op hun werk of op school, als privé.

Workshop over slaap en slapeloosheid

De doelstelling van workshops over slaap en slapeloosheid is om uw medewerkers en de studenten meer controle over hun slaap te geven. Om dit te bereiken hebben we een tweeledige aanpak. Allereerst zijn er de slaap-oefeningen. Deze verbeteren direct de slaapkwaliteit. Daarom ontvangt elke medewerker of student één of meerdere slaap-oefeningen voor thuis.

De juiste handvatten

Ten tweede biedt de geboden kennis over chrono-biologische ritmes uw medewerkers de juiste handvatten om hun persoonlijk slaap- en werkritme beter op elkaar af te stemmen. Biologische ritmes kennen een specifiek 24-uurs ritme. Daarin zijn naast slaap ook pauze en rust kenmerkende momenten om te herstellen van een lichamelijke, mentale of intellectuele inspanning. Kennis over deze chrono-biologische ritmes helpen uw medewerkers om hun werk en privéleven makkelijker en efficiënter te maken én tegelijkertijd beter te slapen.

Indicatie programma en contact

Maak ook gebruik van onze ervaring en kennis en ontdek wat we voor jouw instelling, organisatie of bedrijf kunnen betekenen. Neem contact met ons op, wanneer je voor je medewerkers, studenten of scholieren een cursus, lezing of workshop over slaap en slapeloosheid wilt organiseren.

Workshop over slaap en slapeloosheid

Werknemers en studenten die slecht slapen

Werknemers en studenten die slecht slapen zitten in een vicieuze cirkel. Door studie- of werkstress hebben ze slaapproblemen en omdat ze bang zijn door hun slaapproblemen niet meer goed te functioneren, hebben ze stress. Een workshop over slaap en slapeloosheid kan een oplossing zijn. De belangrijkste winst is dat men duidelijke handvatten krijgt en direct aan de slag kan.

Bedrijven en instellingen

Onderstaande bedrijven, (onderwijs)instellingen en organisaties gingen u voor en kozen voor hun studenten, scholieren of medewerkers een slaapcursus, lezing of workshop. Interesse of vragen? Neem dan contact op.

Workshop over slaap en slapeloosheid Gemeente Lelystad
Workshop over slaap en slapeloosheid Rabo bank
Workshop over slaap en slapeloosheid ROC Amsterdam
Workshop over slaap en slapeloosheid A+O Metalektro
Workshop over slaap en slapeloosheid Nestle
Workshop over slaap en slapeloosheid Da Vinci college Dordrecht
Workshop over slaap en slapeloosheid DSM Workshop
Workshop over slaap en slapeloosheid Universiteit van Amsterdam
Workshop over slaap en slapeloosheid RUG
Workshop over slaap en slapeloosheid Scalda Middelburg
Workshop over slaap en slapeloosheid AFM Amsterdam
Workshop over slaap en slapeloosheid Auping
Workshop over slaap en slapeloosheid Radboud Universiteit Nijmegen
Workshop over slaap en slapeloosheid Gemeente Zwolle
workshop over slaap en slapeloosheid

Workshop over slaap en slapeloosheid voor Nestlé Amsterdam

SEO. Workshop over slaap en slapeloosheid. De slaapcursus dekt op 30 maart vrijwel de gehele pagina af. De pagina is gelinkt aan ‘workshop slapen‘ en ‘slaapworkshop.