Workshop slapen

Workshop slapen

Workshop slapen voor Nestlé Amsterdam

Workshop slapen. Werknemers en studenten die slecht slapen zitten vaak in een vicieuze cirkel. Door studie- of werkstress slapen ze slecht en omdat ze bang zijn door hun slaaptekort niet goed te functioneren, hebben ze stress. Een workshop over slapen kan dan veel voor hen betekenen. Ze krijgen duidelijke handvatten en kunnen direct aan de slag kan. De Slaapcursus verzorgt zo’n workshop slapen voor bedrijven, organisaties en instellingen.

Workshop slapen door Rob de Ron

Veel werknemers, leerlingen of studenten die niet goed slapen, maken zich ’s nachts zorgen. Ze zijn ongerust dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een workshop slapen of slaapcursus met praktische, direct toepasbare handvatten om beter te slapen, kan veel voor hen betekenen. We richtten ons daarbij niet alleen op de nacht, maar ook op de dag en de avond. Belangrijk, want goed slapen is een 24 uurs probleem dat vraagt om een 24 uurs oplossing. Dit 24-uurs perspectief op slaap levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de prestaties én het welbevinden van werknemers, leerlingen of studenten. Zowel op hun werk of studie, als privé.

Workshop slapen en slapeloosheid

De doelstelling van de workshop slapen is de medewerkers of studenten meer controle over hun slaap te geven. Om dit te bereiken hebben we een tweeledige aanpak. Allereerst zijn er de slaap-oefeningen. Deze verbeteren direct de slaapkwaliteit. Daarom ontvangt elke student of medewerker één of meerdere slaap-oefeningen voor thuis.

De juiste handvatten

Ten tweede biedt de geboden kennis over chrono-biologische ritmes de juiste handvatten om hun persoonlijk slaap- en werkritme beter op elkaar af te stemmen. Biologische ritmes kennen een specifiek 24-uurs ritme. Daarin zijn naast slaap ook pauze en rust kenmerkende momenten om te herstellen van een lichamelijke, mentale of intellectuele inspanning. Kennis over deze chrono-biologische ritmes helpen om hun werk of studie en privéleven efficiënter en gemakkelijker te maken én tegelijkertijd beter te slapen.

Indicatie programma en contact

Maak ook gebruik van onze ervaring en kennis. Ontdek wat we voor jouw instelling, organisatie of bedrijf kunnen betekenen. Neem contact met ons op, wanneer je voor je medewerkers, studenten of scholieren een cursus, lezing of workshop slapen wilt organiseren.

Bedrijven en instellingen

Onderstaande bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties gingen u voor en kozen voor een workshop slapen. Wilt je ook een cursus, lezing of workshop organiseren of heb je vragen? Neem dan contact op.

Workshop slapen Scalda Middelburg
Workshop slapen Rabo bank
Workshop slapen ROC Amsterdam
Workshop slapen Nestle
Workshop slapen Da Vinci college Dordrecht
Workshop slapen AFM Amsterdam
workshop slapen
Workshop slapen Universiteit van Amsterdam
Workshop slapen Gemeente Lelystad
Workshop slapen DSM Workshop
Workshop slapen A+O Metalektro
Workshop slapen Radboud Universiteit Nijmegen
Workshop slapen Auping
Workshop slapen Gemeente Zwolle
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen

Radboud Universiteit Nijmegen. Workshop slapen door Rob de Ron. 

workshop slapen

Rijks Universiteit Groningen (RUG). Workshop slapen door Rob de Ron. 

.SEO. Workshop slapen.Staat op 30 maart op positie 4, na ‘beter-slapen-werkt’ (Ook van de Slaapcursus) en voor de slaapcursus.nl (Op positie 5). Op 30 maart 2018 opnieuw fetchen. De pagina is gelinkt aan ‘slaapworkshop‘ en ‘workshop over slaap en slapeloosheid?’.