Workshop slapen

Workshop slapen

Werknemers en studenten die slecht slapen zitten vaak in een vicieuze cirkel. Door studie- of werkstress slapen ze slecht en omdat ze bang zijn door onvoldoende nachtrust niet goed te functioneren, hebben ze stress. Een workshop slapen kan dan veel voor hen betekenen. 

Rob de Ron. Slaaponderzoeker. Workshop over slaap en slapeloosheid

Veel werknemers, leerlingen of studenten die niet goed slapen, maken zich ’s nachts zorgen. Ze zijn ongerust dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een workshop slapen met praktische, direct toepasbare handvatten om beter te slapen, kan hen de controle over hun slaap teruggeven. We richtten ons daarbij niet alleen op de nacht, maar ook op de dag. Belangrijk, want goed slapen is een 24 uurs probleem dat vraagt om een 24 uurs oplossing. Dit 24-uurs perspectief op slaap levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de prestaties én het welbevinden van werknemers en studenten. Zowel privé. als op hun werk of studie.

Onze doelstelling 

De doelstelling van workshop slapen is om medewerkers en studenten meer controle over hun slaap te geven. Om dit te bereiken hebben we een tweeledige aanpak. Allereerst zijn er de slaap-oefeningen. Deze verbeteren direct de slaapkwaliteit. Daarom ontvangt elke medewerker of student één of meerdere slaap oefeningen voor thuis. 

De juiste handvatten

Ten tweede biedt de geboden kennis over chrono-biologische ritmes uw medewerkers de juiste handvatten om hun persoonlijk slaap- en werkritme beter op elkaar af te stemmen. Biologische ritmes kennen een specifiek 24-uurs ritme. Daarin zijn naast slaap ook pauze en rust kenmerkende momenten om te herstellen van een lichamelijke, intellectuele of mentale inspanning. Kennis over deze chrono-biologische ritmes helpt hen om hun werk en privéleven makkelijker en efficiënter op elkaar af te stemmen én beter te slapen.

Wakkere werknemers en studenten

Uitgeslapen medewerkers en studenten voelen zich goed en zijn collegialer. Daarnaast zijn ze efficiënter én minder vaak ziek. Heb je ook interesse in de workshop slapen en wil je net als onderstaande bedrijven en organisaties gebruik maken van de kennis en ervaring van de Slaapcursus? Neem dan nu contact met ons op.

Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen
Workshop slapen

Slaapcollege voor de Rijks Universiteit Groningen. (Workshop slapen).

Onderwerp: Workshop slapen. Werknemers en studenten die slecht slapen zitten vaak in een vicieuze cirkel. Door stress slapen ze slecht en omdat ze bang zijn door hun slaaptekort niet goed te functioneren, hebben ze stress. Een workshop slapenkan dan veel voor hen betekenen.

.SEO. Workshop slapen.Staat op 30 maart op positie 4, na ‘beter-slapen-werkt’ (Ook van de Slaapcursus) en voor de slaapcursus.nl (Op positie 5). Op 30 maart 2018 opnieuw fetchen. De pagina is gelinkt aan ‘slaapworkshop‘ en ‘workshop over slaap en slapeloosheid?’.