Ik ben minder vermoeid

Ik ben minder vermoeid

Mijn dagen zijn zo veel leuker geworden en ik voel me zo veel beter. Ik heb pauzes ingelast en wissel mijn mentale activiteiten vaker af met fysieke activiteiten. De beloning is een voldaan gevoel. Ik kan me beter concentreren, doe meer zonder stress en ik ben minder vermoeid. De rustpauze doe ik wel een keer per dag en het effect is heeeeel positief.

Dag Rob,

Dank je wel voor je mail. Ik heb niets dan lof voor je cursus. Het was interessant, leerzaam, logisch, boeiend en heel begrijpelijk; dit alles door jou op een leuke, vlotte manier “aan elkaar gebreid”. Ik heb dus ten volle genoten van de dag en nu het praktijk brengen van het geleerde. Ik ben nu meer gefocust op de verandering van voelen, doen en laten. En dat helpt!

Minder vermoeid

Mijn dagen zijn zo veel leuker geworden en ik voel me zo veel beter. Ik heb pauzes ingelast en wissel mijn mentale activiteiten vaker af met fysieke activiteiten. De beloning is een voldaan gevoel. Ik kan me beter concentreren, doe meer zonder stress en ik ben minder vermoeid. De rustpauze doe ik wel een keer per dag en het effect is heeeeel positief.

Slaappil afgeschaft

De rituelen om maar te kunnen slapen zoals lezen, telefoneren, televisie kijken in bed en de slaappil afgeschaft. De eerste dagen kostte me dit moeite maar vanaf vrijdag val ik vrij vlug in slaap, en slaap dan 4-5 uren aan een stuk en daarna nog twee kleine slaapjes. Ik lig ook niet meer dan acht uur in bed. Dat was voorheen soms 12 uur om maar “uit te rusten” Wat mij ook helpt is dat mijn dochter en ik samen de cursus gevolgd hebben zodat we elkaar kunnen motiveren en het geleerde kunnen bespreken.

Heldere slaapcursus

Ik zou heel graag nieuwe rustoefeningen willen ontvangen om ze af te wisselen. Als het kan zou je dan het bestand via Wetransfer naar me toe kunnen sturen? Rob nogmaals bedankt voor je heldere slaapcursus want ik zit al voor 75% op de goede weg.

Review 7. Ik ben minder vermoeid. Lees hier meer reviews.

Ik ben minder vermoeid

Maak ook gebruik van de kennis en ervaring van de slaapcursus en meld je aan.

Ik ben minder vermoeid

Review Slaapcursus

SEO. I ben minder vermoeid. Minder vermoeid. Vermoeid

Na geconfronteerd te zijn met de slaapproblemen van zijn vrouw en haar lange zoektocht naar een oplossing, ontwikkelt slaaponderzoeker Rob de Ron samen met haar een nieuwe aanpak. Omdat zijn vrouw snel weer goed sliep, start Rob de Ron in 2011 als eerste in Nederland een slaapcursus: slaapcursus.nl. In een overtuigende ééndaagse cursus vertelt hij een eerlijk en goedverhaal voor iedereen die beter wil slapen.