ik slaap er goed op

Ik slaap er goed op

“Je moet extra benadrukken dat de slaapoefeningen zeer waardevol zijn! Ik doe het twee keer per dag en daarna voel ik me echt een stuk beter. Ik ben duidelijk minder vermoeid en ik slaap er goed op!”

Dank voor de inspirerende slaapcursus. Na drie weken nonstop slaappillen, heb ik ze na je cursus niet meer gebruikt, ben ik rustig aan weer koffie en een wijntje gaan drinken en ben ik minder gaan hangen in het wel of niet slapen. Ik ben er inderdaad achter dat de oplossing in de dag zit. Inmiddels een eerste week verder en van de zeven dagen er vijf prima geslapen. We hebben in de toekomst ongetwijfeld nog contact.

Nog een paar tips van mij uit …

– Je moet extra benadrukken dat de slaapoefeningen zeer waardevol zijn!. Ik doe het 2 keer per dag en daarna voel ik me echt een stuk beter. Ik ben duidelijk minder vermoeid en ik slaap er goed op!

– Je moet wellicht de vrijblijvendheid en de ontspannen sfeer van de cursus meer benadrukken. Omdat ik in de veronderstelling was dat het allemaal nogal ‘zweverig en zwaar’ zou zijn, twijfelde ik of ik me wel op zou geven.

Het was top! Thanks voor de goede zorgen.

Ik slaap er goed op

Maak ook gebruik van de kennis en ervaring van de slaapcursus en meld je aan.

Review Slaapcursus ‘Ik slaap er goed op’. Positie september 2018

Na geconfronteerd te zijn met de slaapproblemen van zijn vrouw en haar lange zoektocht naar een oplossing, ontwikkelt slaaponderzoeker Rob de Ron samen met haar een nieuwe aanpak. Omdat zijn vrouw snel weer goed sliep, start Rob de Ron in 2011 als eerste in Nederland een slaapcursus: slaapcursus.nl. In een overtuigende ééndaagse cursus vertelt hij een eerlijk en goedverhaal voor iedereen die beter wil slapen.