Slaapconsult

Een slaapconsult, slaaptherapeut of slaapcursus? Wat past het beste bij? Je kunt een slaapconsult, therapeut of coach benaderen en een online traject volgen. Meestal wordt er met een bepaalde methode gewerkt. Vaak is dit een cognitieve gedragstherapie. Anders dan bij een individueel slaapconsult, sta je er bij  de Slaapcursus niet alleen voor. Je deelt je ervaringen met een ander. Daarnaast duurt het minder lang dan een slaapconsult: zo duurt de slaapcursus van Rob de Ron één dag.

Slaapcursus

Slaapconsult. Professor Erik Scherder en Slaaponderzoeker Rob de Ron. Slaapcongres van de Vrije Universiteit in ‘De Duif’ in Amsterdam.

 Slaapconsult

Bij een slaapconsult is er net als bij een slaaptherapeut en slaapcoach sprake van een individuele begeleiding. Bij een slaapconsult krijg je een beeld van de mogelijke oorzaken van je slaapprobleem. Uiteraard krijg je een advies over de mogelijkheden die er zijn om je slaap te verbeteren. Een slaapconsult gebeurt vaak online. Wil je direct contact dan kun je een slaapcursus overwegen

Slaapcoach of slaaptherapeut

Net als bij een slaapconsult hebben een slaapcoach en slaaptherapeut als doel de gevolgen van een slaapstoornis te verhelpen of te verminderen. Qua doelstelling verschilt dit niet van een slaapcursus, maar een slaapcursus is collectief. Een slaapcursus volg je met meerdere deelnemers die eveneens kampen met slaapproblemen. Je herkent elkaars problemen en het delen van je ervaringen kan erg leerzaam zijn.

Slaapcursus

Een slaapcursus volg je niet via internet. Je hebt direct contact met de slaapdeskundige en kun je gericht vragen stellen. Een Slaapcursus duurt ook minder lang dan een slaapconsult of een traject met een slaapcoach of slaaptherapeut. Bij de Slaapcursus krijg je in èèn dag inzicht in de oorzaak van je slapeloosheid en de aanpak daarvan.

Slaapconsult

Slaapcursus

Heb je moeite met inslapen of doorslapen en word je elke nacht rond dezelfde tijd wakker? Slaap je licht en maken geluidjes en gedachten je direct wakker? Of je nu licht slaapt, moeite hebt met inslapen of doorslapen, beter slapen is voor iedereen mogelijk. Leer ook binnen één dag beter slapen.

Wil je deelnemen aan de Slaapcursus?

Slaapconsult

Zakelijk

Naast een slaapcursus geeft Rob de Ron ook slaapworkshops en slaaplezingen. Veel werknemers, scholieren en studenten die slecht slapen maken zich zorgen dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een aantal praktische handvatten om de slaap te verbeteren, kan veel voor hen betekenen.

Wil je meer weten of een offerte aanvragen? 

Slaapconsult

Rob de Ron

Toen zijn vrouw slaapproblemen kreeg, bleek niets echt te werken. Samen met haar koos slaaponderzoeker en yoga nidra deskundige Rob de Ron voor een geheel nieuwe aanpak. Dat had al snel succes. Daarom richtte hij in 2011 de eerste Slaapcursus van Nederland op.

Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Slaapconsult

Ik ben ontzettend blij

Aanvankelijk wilde ik voor een slaapconsult kiezen, maar ik gelukkig heb 1,5 week geleden je slaapcursus bijgewoond. Vanaf de eerste nacht tot heden, slaap ik veel beter. Ik word nog wel een paar keer wakker, maar slaap direct weer in. Ik ben ontzettend blij dat ik sinds 1,5 week weer slaap en mij fitter voel. Ik wil je bedanken hiervoor, want ik was eigenlijk ten einde raad. Nogmaals dank en ik hoop dat je nog veel andere mensen met slaapproblemen kunt helpen. Meer reviews.

Slaapconsult

Ook deelnemen?

De Slaapcursus kost €155. Wil je samen komen? Dan betaal je ieder €135. De cursus is van 09.30 tot 17.00 uur. Aan het eind van de Slaapcursus krijg je 3 slaapoefeningen mee naar huis.

Kijk hier voor de eerstvolgende cursusdag:

Slaapconsult

Aan het Vondelpark

De Slaapcursus wordt gegeven in Amsterdam in Centrum de Roos aan de P.C. Hooftstraat nr. 183, in een fraaie villa aan het Vondelpark. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Belijk de lokatie via ondertaande link: 

Slaapconsult

Veel beter

De slaapoefening doe ik elke dag. Mijn dagen zijn zo veel leuker geworden en ik voel me zo veel beter. Ik kan me beter concentreren, doe meer zonder stress en ben minder vermoeid.

Wil je meer reviews lezen? Klik dan op deze link: 

Slaapcursus. Rob de Ron. slaapworkshop slaaplezing slaapcollege slaapcoach slaaptherapie

Baanbrekend is dat hij de oplossing in de dag zoekt

“Slapeloosheid is op zichzelf al erg ontwrichtend voor iemands leven.” zegt slaapprofessor Eus van Someren in een interview met NRC. Is er dan helemaal niets te doen aan chronische slapeloosheid? Gelukkig wel. Zo kan ik je van harte de Slaapcursus aanraden van Rob de Ron. Ook hij gaat in op het belang van pauze, rust en herstel. Baanbrekend aan zijn slaapcursus is dat hij de oplossing niet zoekt in de nacht, maar in hoe je de dag doorbrengt.”
.
Slaapconsult. Kasper Jansen, sportarts, onderzoeker, powernap specialist en schrijver van ‘De Powernap Paradox.’

Slaapconsult

Meedoen?

Wil je ook binnen één dag je slaapkwaliteit verbeteren en heb je zin gekregen om deel te nemen aan de Slaapcursus?

Slaapconsult

Vragen?

Vragen over de slaapcursus? Wil je weten of deze ook geschikt is voor jou slaapprobleem? Neem dan contact met me op.

Slaapconsult

Offerte aanvragen?

Wil je voor je bedrijf, instelling of organisatie een workshop of lezing organiseren en een offerte aanvragen?

Slaapconsult
Slaapconsult. Frederic Lord Leighton (1830-1896). Flaming June (1895). Museo de Arte de Ponce, Puerto Rico. Slaapcursus Afb. Wikimedia Public Domain.
..
Kleine Afbeelding. Rembrandt (1606-1669) Slapende oude vrouw (1633-1639). Rijksmuseum, Amsterdam. Slaapcursus. Afb. Wikimedia Public Domain.
.
..
De getoonde werken bevinden zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is. Van deze bestanden is vastgesteld dat er geen bekende auteursrechtaanspraken op rusten, alle aanverwante en naburige rechten daarbij inbegrepen. 
Tags: slaap consult,