Cursus slapen voor bedrijven, (onderwijs) instellingen en (overheids)organisaties door Rob de Ron

Slaapconsult

Slaapconsult, slaapcoach, slaaptherapie of slaapcursus? Wat past het best bij je?

Slaapconsult

Slaapconsult

Een slaapconsult, slaaptherapeut of slaapcursus? Wat past het beste bij? Je kunt een slaapconsult, therapeut of coach benaderen en een online traject volgen. Meestal wordt er met een bepaalde methode gewerkt. Vaak is dit een cognitieve gedragstherapie. Lees hier meer over de overeenkomsten en verschillen tussen een slaapconsult, coach, therapeut en een slaapcursus. 

 Slaapconsult

Bij een slaapconsult is er net als bij een slaaptherapeut en slaapcoach sprake van een individuele begeleiding. Bij een slaapconsult krijg je een beeld van de mogelijke oorzaken van je slaapprobleem. Uiteraard krijg je een advies over de mogelijkheden die er zijn om je slaap te verbeteren. Een slaapconsult gebeurt vaak online. Wil je direct contact dan kun je een slaapcursus overwegen

Slaapcoach of slaaptherapeut

Net als bij een slaapconsult hebben een slaapcoach en slaaptherapeut als doel de gevolgen van een slaapstoornis te verhelpen of te verminderen. Qua doelstelling verschilt dit niet van een slaapcursus, maar een slaapcursus is collectief. Een slaapcursus volg je met meerdere deelnemers die eveneens kampen met slaapproblemen. Je herkent elkaars problemen en het delen van je ervaringen kan erg leerzaam zijn.

Slaapcursus

Een slaapcursus volg je niet via internet. Je hebt direct contact met de slaapdeskundige en kun je gericht vragen stellen. Een Slaapcursus duurt ook minder lang dan een slaapconsult of een traject met een slaapcoach of slaaptherapeut. Bij de Slaapcursus krijg je in èèn dag inzicht in de oorzaak van je slapeloosheid en de aanpak daarvan.

 

Cursus slapen

Binnen één dag beter slapen. Het kan

Ik heb 1,5 week geleden je cursus slapen bijgewoond. Vanaf de eerste nacht tot heden, slaap ik veel beter. Ik word nog wel een paar keer wakker, maar slaap direct weer in. Ik ben ontzettend blij dat ik sinds 1,5 week weer slaap en mij fitter voel. Ik wil je bedanken hiervoor, want ik was eigenlijk ten einde raad. Nogmaals dank en ik hoop dat je nog veel andere mensen met slaapproblemen kunt helpen. Meer reviews.

Slaapconsult
Slaapconsult

Cursus slapen voor particulieren

Slaap je licht, heb je moeite met inslapen of word je elke nacht rond dezelfde tijd wakker? Word je van elk geluidje of gedachte direct wakker en alert? Of je nu oppervlakkig slaapt, moeite hebt met inslapen of met doorslapen, beter slapen is voor iedereen mogelijk. Het kan. Binnen één dag.

Lees hieronder meer over de cursus slapen voor particulieren.

Slaapconsult

Cursus slapen voor bedrijven en instellingen

Naast een cursus slapen voor particulieren geeft Rob de Ron ook workshops, lezingen en cursussen slapen voor bedrijven, (onderwijs)organisaties en (overheids)instellingen. Veel werknemers, scholieren en studenten weten met een aantal praktische handvatten al snel hun slaap te verbeteren.

Meer weten? Kijk op zakelijk.

Slaapconsult

Cursus slapen online bestellen

Nadat zijn vrouw slaapproblemen kreeg, ontwikkelde Rob de Ron de eerste Nederlandse cursus slapen. Vanaf 30 mei 2019 is deze curus slapen online te bestellen als boekwerk of pdf. Deze ‘online cursus slapen’ is voor iedereen die de kwaliteit van zijn slaap wil verbeteren.

Wil je meer weten? Kijk op cursus slapen online.

Slaapconsult

Ook deelnemen?

De cursus slapen kost €155. Wil je samen met iemand komen? Dan betaal je ieder €135. De cursus is van 09.30 tot 17.00 uur. Aan het eind van de cursus slapen krijg je 3 slaapoefeningen mee.

Bekijk de cursusagenda voor de  eerstvolgende cursus slapen.

Slaapconsult

Aan het Vondelpark

De cursus slapen wordt gegeven in Amsterdam in Centrum de Roos aan de P.C. Hooftstraat, net in het Vondelpark. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Na aanmelding ontvang je meer informatie. 

Slaapconsult

Veel beter

De slaapoefening doe ik elke dag .Mijn dagen zijn zo veel leuker geworden en ik voel me zo veel beter. Ik kan me beter concentreren, doe meer zonder stress en ben minder vermoeid.

Wil je meer reviews lezen? Klik dan op deze link.

Problemen met doorslapen?

Doe er iets aan. Het kan

“Slapeloosheid is op zichzelf al erg ontwrichtend voor iemands leven." zegt slaapprofessor Eus van Someren in een interview met NRC. Is er dan helemaal niets te doen aan chronische slapeloosheid? Gelukkig wel. Zo kan ik je van harte de Slaapcursus aanraden van Rob de Ron. Ook hij gaat in op het belang van pauze, rust en herstel. Baanbrekend aan zijn slaapcursus is dat hij de oplossing niet zoekt in de nacht, maar in hoe je de dag doorbrengt."
.
Kasper Jansen, sportarts, onderzoeker, powernap specialist en schrijver van 'De Powernap Paradox.'

Slaapconsult

Interne links ‘slaapconsult’

Deze pagina is onderdeel van de slaapcursus. Het artikel ‘slaapconsult’ is voor het laatst bijgewerkt in april 2019.