Workshop beter slapen

Slaapworkshop voor instellingen

Naast een workshop beter slapen voor particulieren geeft Rob de Ron ook cursussen, workshops en lezingen voor bedrijven, organisaties en instellingen. Veel werknemers, scholieren en studenten die slecht slapen maken zich zorgen dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een workshop beter slapen, kan veel voor hen betekenen.

Offerte aanvragen? 

Workshop beter slapen

Slaapworkshop voor particulieren

Slaap je licht, heb je moeite met inslapen of word je elke nacht rond dezelfde tijd wakker? Word je van elk geluidje of gedachte direct wakker en alert? Of je nu oppervlakkig slaapt, moeite hebt met inslapen of met doorslapen, beter slapen is voor iedereen mogelijk. Het kan. Binnen één dag.

Lees hieronder meer over de workshop beter slapen voor particulieren.

Workshop beter slapen

Slaapworkshop online

Nadat zijn vrouw slaapproblemen kreeg, ontwikkelde slaaponderzoeker Rob de Ron de eerste Nederlandse slaapcursus.  Vanaf 30 april 2019 is het mogelijk de workshop beter slapen ook online te volgen. Deze online slaapcursus is voor iedereen die de kwaliteit van zijn slaap wil verbeteren. De online workshop is inclusief yoga nidra slaapoefeningen.

Wil je meer weten? Kijk op slaapcursus online.

Workshop beter slapen voor particulieren

Insomnie is het meest voorkomende slaapprobleem. Insomnie ontstaat omdat je van nature alert bent. Je ziet en hoort meer en reageert ook sneller dan de gemiddelde mens. Je staat zogezegd snel en gemakkelijker ‘aan.’ Dit is een mooie, ‘wakkere’ eigenschap,  maar als het lang duurt, kan vermoeiend zijn en je slaap verstoren. Daar is gelukkig iets aan te doen.

Nieuwe slaapmethode

Met zijn workshop beter slapen leert Rob de Ron  je binnen één dag je waakzaamheid te beheersen. Wanneer je weer controle krijgt over de ‘aankoop’, krijgt slaap weer de kans die het verdient en wordt het natuurlijk vermogen om te slapen opnieuw in je wakker.

Meer lezen?

Wil je meer lezen? Kijk dan op de hoofdpagina 

Workshop beter slapen

Ook deelnemen?

De Workshop beter slapen kost €155. Wil je samen met iemand komen? Dan betaal je ieder €135. De cursus is van 09.30 tot 17.00 uur. Aan het eind van de workshop krijg je 3 slaapoefeningen.

Kijk hier voor de eerstvolgende cursusdag.

Workshop beter slapen

Aan het Vondelpark

De workshop beter slapen wordt gegeven in Amsterdam in Centrum de Roos aan de P.C. Hooftstraat, net in het Vondelpark. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Na aanmelding ontvang je meer informatie. 

Workshop beter slapen

Veel beter

De slaapoefening doe ik elke dag .Mijn dagen zijn zo veel leuker geworden en ik voel me zo veel beter. Ik kan me beter concentreren, doe meer zonder stress en ben minder vermoeid.

Wil je meer reviews lezen? Klik dan op deze link.

Workshop beter slapen voor werknemers, scholieren en studenten 

Onderstaande bedrijven, instellingen en organisaties maakten gebruik van de kennis en ervaring van de Rob de Ron. Zij boden hun werknemers, scholieren of studenten een lezing, cursus of workshop beter slapen aan. 

Onderstaande beeldfragmenten geven een korte impressie (zonder geluid) van een lezing, cursus of workshop beter slapen. Er is veel mogelijk.

Wil je meer weten?

Kijk dan op zakelijk. Wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met me op.

Lezing beter slapen (1)  

Workshop beter slapen

Workshop beter slapen (2)

Workshop beter slapen

Cursus beter slapen (3)

Workshop beter slapen
Workshop beter slapen
Workshop beter slapen
Workshop beter slapen
Workshop beter slapen
Workshop beter slapen
Workshop beter slapen
Workshop beter slapen
Workshop beter slapen
Workshop beter slapen
Workshop beter slapen

Interne links ‘workshop beter slapen’

Artikel ‘slaapworkshop’ is voor het laatst bijgewerkt in april 2019.  Deze pagina is onderdeel van de hoofdpagina ‘slaapcursus voor werknemers, scholieren en studenten’ en is gelinkt aan: slaapworkshopslaap workshop voor bedrijvenworkshop slapen, workshop over slaap en slapeloosheid.