workshop over slaap en slapeloosheid

Workshop over slaap en slapeloosheid

Een workshop over slaap en slapeloosheid voor werknemers, scholieren en studenten

(Wil je als particulier een slaapworkshop volgen? Lees dan hier verder.)

workshop over slaap en slapeloosheid

Veel werknemers, scholieren en studenten die slecht slapen maken zich zorgen. Ze zijn ongerust dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een workshop over slapen met praktische handvatten en de juiste oefening, kan veel voor hen betekenen. De presentatie van de workshop slapen wordt met veel enthousiasme en kennis verzorgd door de ervaren slaaponderzoeker Rob de Ron.

Workshop over slaap en slapeloosheid

Werknemers, scholieren en studenten die slecht slapen zitten vaak in een vicieuze cirkel. Door stress op het werk of tijdens de studie, slapen ze slecht en omdat ze bang zijn door hun slaapgebrek niet goed te presteren, hebben ze stress. Een workshop slaap en slapeloosheid kan veel voor hen betekenen. Deze workshop helpt de medewerkers, scholieren en studenten weer controle over hun slaap te krijgen.

Het juiste perspectief

Bij het herstel van een gezonde slaap, richtten we ons niet alleen op de nacht, maar ook op de invulling van de dag en de avond. Goed slapen is een 24 uurs probleem dat vraagt om een 24 uurs aanpak. Dit 24-uurs perspectief levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de prestaties én het welbevinden van werknemers, scholieren en studenten, zowel tijdens de studie, op het werk als privé.

De juiste doelstelling

De doelstelling van de workshop slaap en slapeloosheid is de werknemers, scholieren of studenten meer controle over hun slaap te geven. Om dit te bereiken kent de Slaapcursus een tweeledige aanpak. Allereerst zijn er de slaapoefeningen. Deze verbeteren direct de slaapkwaliteit. Daarom ontvangt iedere deelnemer aan de workshop één of meerdere slaapoefeningen voor thuis.

De juiste handvatten

Ten tweede biedt de geboden kennis over chrono-biologische ritmes de werknemer, scholier of student de juiste handvatten om hun persoonlijk slaap- en waakkritme beter op elkaar af te stemmen. Kennis over deze chrono-biologische ritmes helpen de medewerkers, scholieren of studenten om hun werk en privéleven makkelijker en efficiënter te maken én beter te slapen.

De juiste beslissing

Een workshop slaap en slapeloosheid kan veel betekenen voor mensen die dagelijks hinder ondervinden van een chronisch slaapgebrek. Een workshop leidt vrijwel altijd tot het verbeteren van de slaapkwaliteit, minder ziekteverzuim en betere prestaties. Goed uitgeslapen mensen zijn bovendien collegialer en beter gehumeurd. Investeren in de slaap van je werknemers, scholieren en studenten wordt dan ook op verschillende fronten rijkelijk beloond.

Workshop over slaap en slapeloosheid

Wat fijn weer dat je ook dit jaar weer kunt! Ik spreek nog steeds af en toe studenten die over jouw slaapworkshop beginnen, ook als ze die 2 jaar geleden hebben gehad!
.
workshop over slaap en slapeloosheid
workshop over slaap en slapeloosheid

Progamma

Wil je net als onderstaande bedrijven, organisaties of instellingen een workshop over slaap en slapeloosheid organiseren voor je werknemers, studenten of scholieren?

workshop over slaap en slapeloosheid

Er is veel mogelijk

Om een offerte aan te vragen of samen de juiste aanpak te bespreken en een passend product neer te zetten voor je medewerkers, studenten of scholieren, kun je contact met me opnemen.

workshop over slaap en slapeloosheid

Interne links ‘workshop over slaap en slapeloosheid’

Artikel ‘slaapworkshop’ is voor het laatst bijgewerkt in april 2019.  Deze pagina is onderdeel van de hoofdpagina ‘slaapcursus voor werknemers, scholieren en studenten’ en is gelinkt aan: workshop beter slapen: slaap workshop voor bedrijvenworkshop slapen, slaapworkshop