Theatercollege over Slaap

Theatercollege over slaap en slapeloosheid. Naast zijn reguliere slaapcursus geeft Rob de Ron theatercolleges over slaap en slapeloosheid. Hij is een enthousiast verteller en beantwoord elke vraag op een deskundige en open manier. Rob de Ron weet in zijn theatercollege de toehoorders te boeien en geeft duidelijke handvatten om de slaap te verbeteren.

Wat is de overeenkomst tussen slaap, rust en een goede pauze? Hoe komt het eigenlijk dat je wakker ligt? Wat moet je wel en wat niet doen als het je overkomt? Kunnen we hier en nu, op onze theaterstoelen de kern van slaap ervaren? De kennis van Rob de Ron over slaap is grenzeloos. Zijn presentaties zijn actief en levendig, mede dankzij zijn achtergrond als Yoga Nidra docent.

Theatercollege over Slaap

Theatercollege over slaap . 

Professor Erik Scherder en Slaaponderzoeker Rob de Ron. Slaapcongres van de Vrije Universiteit in ‘De Duif’ in Amsterdam.

Theatercollege over slaap

De doelstelling van een theatercollege over slaap en slapeloosheid is de toehoorders meer controle over hun slaap te geven. Om dit te bereiken hebben we een tweeledige aanpak. Allereerst zijn er de slaap-oefeningen. Deze verbeteren direct de slaapkwaliteit. Daarom ontvangt elke student of medewerker één of meerdere slaap-oefeningen voor thuis.

De juiste handvatten

Ten tweede biedt de geboden kennis over chrono-biologische ritmes de juiste handvatten om hun persoonlijk slaap- en werkritme beter op elkaar af te stemmen. Biologische ritmes kennen een specifiek 24-uurs ritme. Daarin zijn naast slaap ook pauze en rust kenmerkende momenten om te herstellen van een lichamelijke, mentale of intellectuele inspanning. Kennis over deze chrono-biologische ritmes helpen om hun werk of studie en privéleven efficiënter en gemakkelijker te maken én tegelijkertijd beter te slapen.

Indicatie programma en contact

Maak ook gebruik van onze ervaring en kennis. Ontdek wat we voor jouw instelling, organisatie of bedrijf kunnen betekenen. Neem contact met ons op, wanneer je voor je medewerkers, studenten of scholieren een cursus, workshop of lezing over slaap wilt organiseren.

Theatercollege over slaap
Theatercollege over slaap
Theatercollege over slaap

Theatercollege over slaap door Rob de Ron. ‘Leve de Slaap’ voor de Radboud Universiteit in Nijmegen 

Ook een theatercollege over slaap organiseren?

Uit de verschillende onderzoeken en evaluatierapporten blijkt dat een college, workshop of lezing over slaap veel kan betekenen voor werknemers, studenten en scholieren.

De praktische handvatten die werknemers en studenten worden aangereikt, leiden vrijwel altijd tot het verbeteren van de slaapkwaliteit, minder ziekteverzuim en betere prestaties. Daarnaast zijn goed uitgeslapen medewerkers en studenten collegialer en beter gehumeurd. Investeren in de slaap van werknemers en studenten wordt dan ook op verschillende fronten rijkelijk beloond.

Onderstaande bedrijven, instanties en organisaties gingen u voor.

Theatercollege over slaap

Organisaties 

(a tot z)

AFM

AMC & VUMC

Belastingdienst

Brandweer Amsterdam Amstelland

Gemeente Lelystad

Gemeente Winterswijk

Gemeente Zwolle

NEN

Noordwest Ziekenhuisgroep

OLVG

Openbaar Ministerie

Stadsgenoot

Stichting Bedrijfsfonds Apotheken

Theatercollege over slaap

Ondernemingen 

(a tot z)

Auping

AO Metalektro

CBRE Global Investors

Damen Shipyards

DSM

Economic Board Almere

Moervast

Only Human

RABO Bank

REED Business

TALPA

Van Dyck Solar

Welten

Theatercollege over slaap

Instellingen 

(a tot z)

Da Vinci College Gorinchem

Eduvier Onderwijsgroep Lelystad

Radboud Universiteit Nijmegen

Rijksuniversiteit Groningen

ROC Amsterdam

SCALDA Vlissingen

Stichting Burn Out en Stress Amersfoort

Volksbond Amsterdam

VU Amsterdam

Wellantcollege Amsterdam

Theatercollege over slaap
Theatercollege over slaap
Theatercollege over slaap

Theatercollege

Korte impressie (zonder geluid) van een Yoga Nidra college voor de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Yoga Nidra workshop

Korte impressie (zonder geluid) van een Yoga Nidra workshop voor de Metalektrodag in Rotterdam.

Yoga Nidra cursus

Korte impressie (zonder geluid) van de Yoga Nidra cursus met Sophie Hilbrand voor BNNVARA.

Theatercollege over Slaap

Theatercollege over Slaap

Slapend Hondje (1640) Rembrandt (1606-1669)

.

Theatercollege over Slaap

Naast zijn reguliere slaapcursus geeft Rob de Ron theatercolleges over slaap en slapeloosheid. Hij is een enthousiast verteller en beantwoord elke vraag op een deskundige en open manier. Rob de Ron weet in zijn theatercollege de toehoorders te boeien en geeft duidelijke handvatten om de slaap te verbeteren. Wil je meer weten over de organisatie van een theatercollege over slaap? Neem dan contact met ons op.

Slaapcursus.nl

Verantwoording Afbeeldingen:
Een groot deel van de afbeeldingen is afkomstig van Commons.Wikimedia.org. Overige afbeeldingen zijn in eigen beheer of in beheer van musea, stichtingen en (privé)collecties, maar vrij toegankelijk en voor publiek beschikbaar. In die gevallen is de bron onderstreept en gelinkt aan de desbetreffende musea, stichtingen en (privé)collecties.
*) Eigen Beheer Slaapcursus, Cursus Slapen. Professor Erik Scherder (Meer over slapen en Hersenen van Professor Erik Scherder bij Omroep Max) en Slaaponderzoeker Rob de Ron bij het Slaapcongres van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

*) Tags: Theatercollege over Slaap

Theatercollege over Slaap

Theatercollege over Slaap

Detail van De oogst (1565) Pieter Breughel de Oude (ca.1526-1569)