Wakker liggen door Werk

Wakker liggen van Werk

Wakker liggen van werk brengt je in een vicieuze cirkel van slapeloosheid. Door stress slaap je slecht en omdat je ongerust bent de komende nacht weer niet te kunnen slapen, heb je stress. En wanneer je ’s nachts langdurig wakker ligt en de slaap niet kunnen vatten, ben je bang de volgende dag niet goed te functioneren en ervaar je opnieuw stress! Deze vicieuze cirkel kan doorbroken worden met juiste kennis en oefening!

“Slecht slapen is een 24-uurs-probleem, dat vraagt om een 24-uurs oplossing,” aldus Rob de Ron. Hij is slaaponderzoeker en Yoga Nidra docent. Nadat zijn vrouw slaapproblemen kreeg en hij de gevolgen van dichtbij meemaakte, ontwikkelde hij de eerste Nederlandse Slaapcursus. Sindsdien geeft hij menigeen aan een betere nachtrust geholpen. Wil je ook deelnemen? Kijk dan in de cursusagenda. Je kunt ook het E-book inclusief 7 slaapoefeningen bestellen.

Beter slapen betekent veel meer dan een goede gezondheid en meer energie. Het maakt je een ander mens.  Je hebt meer plezier, een beter humeur én je glimlacht vaker. Beter slapen maakt je een betere partner, vriend(in), collega, moeder of vader. 

Wakker liggen door Werk

Slaapcursus

De ééndaagse Slaapcursus wordt o.a. gegeven in Amsterdam en Utrecht en kost €155. Kom je met samen, dan betaal je ieder €135. 

Wakker liggen door Werk

Amsterdam

De Slaapcursus wordt o.a. gegeven in Amsterdam in Centrum de Roos aan de P.C. Hooftstraat 183, nabij het Vondelpark. 

Wakker liggen door Werk

Utrecht

Ook in het prachtige oude centrum van Utrecht, in Centrum Well  aan de Doelenstraat, wordt de slaapcursus gegeven.

Wakker liggen van werk

Veel mensen diewakker liggen van werk maken zich zorgen. Ze zijn ongerust dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een slaapcursus met praktische handvatten én een aantal bijzondere slaapoefeningen kan veel voor hen betekenen. Want slaap is te oefenen. Dat klinkt wellicht vreemd, maar door kennis en oefening zijn we goed geworden in alles waarin we nu goed zijn. Ook verloren vaardigheden hebben we weer tot leven gewekt door kennis en oefening. We blijven ons voortdurend ontwikkelen. Waarom zou dit ook niet gelden voor slaap?

Rijkelijk beloond

De ééndaagse  slaapcursus  kan veel betekenen voor mensen die wakker liggen van werk. Het verbeteren van de slaapkwaliteit leidt vrijwel altijd tot minder vermoeidheid en betere prestaties. Goed uitgeslapen mensen zijn bovendien beter gehumeurd. Investeren in je slaap wordt dan ook op verschillende fronten rijkelijk beloond.

Het juiste perspectief

De slaapcursus richt zich niet alleen op de nacht, maar ook op de invulling van je dag en je avond. Wakker liggen is een 24 uurs probleem, dat vraagt om een 24 uurs aanpak. Dit 24-uurs perspectief levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van je slaap én daarmee je gezondheid en welbevinden.

Door kennis en oefening heb je nieuwe dingen geleerd en heb je verloren kennis weer in jezelf wakker gemaakt. Je bent nieuwsgierig gebleven en jezelf blijven ontwikkelen. Waarom zou dit alles niet voor je slaap gelden? 

Duidelijke doelstellingen

De doelstelling van de slaapcursus is om je de controle over je nachtrust terug te geven. Om te zorgen dat je minder vaak wakker ligt en gemakkelijker doorslaapt, kent de slaapcursus een tweeledige aanpak. Allereerst zijn er de slaapoefeningen. Deze verbeteren direct de slaapkwaliteit. De oefeningen zijn ook een belangrijk onderdeel van de slaapcursus. Ten tweede biedt de geboden kennis over chrono-biologische ritmes je de juiste handvatten om het ritme tussen slapen en waken beter op elkaar af te stemmen. Belangrijk, want slapen en waken horen bij elkaar als dag en nacht. Verbeter je het dagelijks ritme, dan zal je minder wakker liggen omdat je slaapritme gaat verbeteren.

Herstelmomenten

Biologische ritmes kennen een specifiek 24-uurs ritme. Daarin zijn naast slaap ook pauze en rust kenmerkende momenten om te herstellen van een lichamelijke, mentale of intellectuele inspanning. Kennis over deze chrono-biologische ritmes helpt je om dagelijks leven, op je werk en privé gemakkelijker en efficiënter te maken.

Wakker liggen van werk? Doe er iets aan

Mensen die door werk zitten vaak in een een vicieuze cirkel. Door stress slapen ze slecht en omdat ze bang zijn de komende nacht weer niet te kunnen slapen, krijgen ze stress. En wanneer ze langdurig wakker liggen en de slaap niet kunnen vatten, zijn ze bang de volgende dag niet goed te functioneren en ervaren ze opnieuw stress! Deze vicieuze cirkel kan doorbroken worden met juiste kennis en oefening!

Op een ontspannen manier en in een ongedwongen sfeer, maakt de slaapcursus het plezierig om te leren over je slaap en om je slaap ook écht te oefenen. Door de juiste kennis en oefening zal je beslist minder wakker liggen en beter slapen. Meld je nu aan.

Wakker liggen door Werk

E-book bestellen

Je kunt de cursus ook als E-book bestellen. Bij dit E-book horen 7 slaapoefeningen die je beslist gaan helpen. Het boek kost €18,50

Wakker liggen door Werk

Reviews

Sinds de cursus zijn mijn dagen veel leuker geworden. Ik voel me veel beter, kan me beter concentreren en ben minder vermoeid.

Wakker liggen door Werk

Rob de Ron

Professor Erik Scherder en Slaaponderzoeker Rob de Ron tijdens het Slaapcongres van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Wakker liggen door Werk

Sophie Hilbrand neemt voor een aflevering over slaap van ‘Sophie in de Mentale Kreukels’  deel aan de Slaapcursus.

Wakker liggen van werk?

Uit de verschillende onderzoeken en evaluatierapporten blijkt dat een workshop over slaap veel kan betekenen voor werknemers die wakker liggen van werk. De praktische handvatten die werknemers worden aangereikt, leiden vrijwel altijd tot het verbeteren van de slaapkwaliteit, minder ziekteverzuim en betere prestaties. Daarnaast zijn goed uitgeslapen medewerkers collegialer en beter gehumeurd. Investeren in de slaap van werknemers wordt dan ook op verschillende fronten rijkelijk beloond.

Investeren in slaap wordt rijkelijk beloond

Onderstaande bedrijven, instanties en organisaties gingen u voor en boden hun werknemers een slaapworkshop of slaaplezing aan.

Wakker liggen door Werk

Organisaties

AFM

AMC & VUMC

Belastingdienst

Brandweer Amsterdam Amstelland

Gemeente Lelystad

Gemeente Winterswijk

Gemeente Zwolle

NEN

Noordwest Ziekenhuisgroep

OLVG

Openbaar Ministerie

Stadsgenoot

Wakker liggen door Werk

Ondernemingen

Auping

AO Metalektro

CBRE Global Investors

Damen Shipyards

DSM

Economic Board Almere

Moervast

Only Human

RABO Bank

REED Business

TALPA

Van Dyck Solar

Welten

Wakker liggen door Werk

Instellingen

Da Vinci College Gorinchem

Eduvier Onderwijsgroep Lelystad

Radboud Universiteit Nijmegen

Rijksuniversiteit Groningen

ROC Amsterdam

SCALDA Vlissingen

Stichting Bedrijfsfonds Apotheken

Stichting Burn Out en Stress

Volksbond Amsterdam

VU Amsterdam

Wellantcollege Amsterdam

Wakker liggen door Werk

Offerte aanvragen?

Wil je voor je bedrijf, instelling of organisatie een (online) workshop of lezing organiseren en een offerte aanvragen?

Wakker liggen door Werk

Vragen?

Vragen over de slaapcursus? Wil je weten of deze ook geschikt is voor jou slaapprobleem? Neem dan contact met me op.

Wakker liggen door Werk

Meedoen?

Wil je ook minder wakker liggen en in één dag je slaap verbeteren? Heb je zin gekregen om deel te nemen aan de Slaapcursus?

Wakker liggen door Werk

Slapend Meisje op een Houten Bank. Albert Samuel Anker (1831-1910) 

Wakker liggen door Werk

Veel mensen wakker liggen door werk, maken zich zorgen. Een slaapcursus met praktische kennis én meerdere slaapoefeningen kan dan veel betekenen. Want slaap kun je oefenen! Door kennis en oefening ben je goed geworden in alles waarin je nu goed bent. Van rekenen en taal, tot fietsen en het gebruik van je mobiele telefoon. En je ontwikkelt je nog steeds. Waarom zou dit niet gelden voor slaap?

Naar verantwoording afbeeldingen bij pagina ‘Wakker liggen door Werk