Workshop slapen

Uit de verschillende onderzoeken en evaluatierapporten blijkt dat een workshop slapen veel kan betekenen voor uw werknemers of studenten. De praktische handvatten die hen worden aangereikt, leiden vrijwel altijd tot het verbeteren van de slaapkwaliteit, minder ziekteverzuim, betere prestaties en een beter humeur. Investeren in de slaap van werknemers of studenten wordt dan ook ruimschoots beloond.  Wilt u meer weten over de organisatie van een workshop slaap voor uw bedrijf, instelling of organisatie en een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Workshop slapen, workshop slaap, workshop beter slapen, workshop beter voelen

Workshop Beter Slapen. Professor Erik Scherder en Slaaponderzoeker Rob de Ron. Slaapcongres van de Vrije Universiteit in ‘De Duif’ in Amsterdam.

Workshop slapen

Veel werknemers, scholieren en studenten die slecht slapen maken zich zorgen. Ze zijn ongerust dat ze de volgende dag niet goed functioneren. Een workshop slapen met praktische handvatten en de juiste oefening, kan veel voor hen betekenen. De presentatie van de workshop wordt verzorgd door de ervaren slaaponderzoeker en yoga nidra specialist Rob de Ron.

Voor werknemers, scholieren en studenten

Werknemers, scholieren en studenten die slecht slapen zitten vaak in een vicieuze cirkel. Door stress op het werk of tijdens de studie, slapen ze slecht en omdat ze bang zijn door hun slaapgebrek niet goed te presteren, hebben ze stress. Een workshop slapen kan veel voor hen betekenen. Een workshop slapen helpt de medewerkers, scholieren en studenten weer controle over hun slaap te krijgen.

Het juiste perspectief

Bij het herstel van een gezonde slaap, richtten we ons tijdens de workshop slapen niet alleen op de nacht, maar ook op de invulling van de dag en de avond. Goed slapen is een 24 uurs probleem dat vraagt om een 24 uurs aanpak. Dit 24-uurs perspectief levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de prestaties én het welbevinden van werknemers, scholieren en studenten, zowel tijdens de studie, op het werk als privé.

De juiste doelstelling

De doelstelling van de workshop slapen is de werknemers, scholieren of studenten meer controle over hun slaap te geven. Om dit te bereiken kent de Slaapcursus een tweeledige aanpak. Allereerst zijn er de slaapoefeningen. Deze verbeteren direct de slaapkwaliteit. Daarom ontvangt iedere deelnemer één of meerdere slaapoefeningen voor thuis.

De juiste handvatten

Ten tweede biedt de geboden kennis over chrono-biologische ritmes de werknemer, scholier of student de juiste handvatten om hun persoonlijk slaap- en waakkritme beter op elkaar af te stemmen. Biologische ritmes kennen een specifiek 24-uurs ritme. Daarin zijn naast slaap ook pauze en rust kenmerkende momenten om te herstellen van een lichamelijke, mentale of intellectuele inspanning. Kennis over deze chrono-biologische ritmes helpen de medewerkers, scholieren of studenten om hun werk en privéleven makkelijker en efficiënter te maken én beter te slapen.

De juiste beslissing

Een workshop slapen kan veel betekenen voor mensen die dagelijks hinder ondervinden van een chronisch slaapgebrek. Een workshop slapen met praktische handvatten leidt vrijwel altijd tot het verbeteren van de slaapkwaliteit, minder ziekteverzuim en betere prestaties. Goed uitgeslapen mensen zijn bovendien collegialer en beter gehumeurd. Investeren in de slaap van je werknemers, scholieren en studenten wordt dan ook op verschillende fronten rijkelijk beloond.

Workshop slapen, workshop slaap, workshop beter slapen, workshop beter voelen

Workshop slapen. Sophie Hilbrand neemt deel aan de Slaapcursus voor particulieren voor ‘Sophie in de Mentale Kreukels’ van BNN-VARA.

Ook een workshop slapen organiseren?

Uit de verschillende onderzoeken en evaluatierapporten blijkt dat een workshop slapen veel kan betekenen voor werknemers, studenten en scholieren.

De praktische handvatten die werknemers en studenten worden aangereikt, leiden vrijwel altijd tot het verbeteren van de slaapkwaliteit, minder ziekteverzuim en betere prestaties. Daarnaast zijn goed uitgeslapen medewerkers en studenten collegialer en beter gehumeurd. Investeren in de slaap van werknemers en studenten wordt dan ook op verschillende fronten rijkelijk beloond.

.

Onderstaande bedrijven, instanties en organisaties gingen u voor en boden hun werknemers of studenten een workshop slapen aan.

Workshop slapen, workshop slaap, workshop beter slapen, workshop beter voelen

Organisaties 

(a tot z)

AFM

AMC & VUMC

Belastingdienst

Gemeente Lelystad

Gemeente Winterswijk

Gemeente Zwolle

NEN

Noordwest Ziekenhuisgroep

OLVG

Openbaar Ministerie

Stadsgenoot

Stichting Bedrijfsfonds Apotheken

Workshop slapen, workshop slaap, workshop beter slapen, workshop beter voelen

Ondernemingen 

(a tot z)

Auping

AO Metalektro

CBRE Global Investors

Damen Shipyards

DSM

Economic Board Almere

Moervast

Only Human

RABO Bank

REED Business

TALPA

Van Dyck Solar

Welten

Workshop slapen, workshop slaap, workshop beter slapen, workshop beter voelen

Instellingen 

(a tot z)

Da Vinci College Gorinchem

Eduvier Onderwijsgroep Lelystad

Radboud Universiteit Nijmegen

Rijksuniversiteit Groningen

ROC Amsterdam

SCALDA Vlissingen

Stichting Burn Out en Stress Amersfoort

Volksbond Amsterdam

VU Amsterdam

Wellantcollege Amsterdam

Workshop slapen, workshop slaap, workshop beter slapen, workshop beter voelen

Offerte aanvragen?

Wil je voor je bedrijf, instelling of organisatie een workshop of lezing organiseren en een offerte aanvragen?

Workshop slapen, workshop slaap, workshop beter slapen, workshop beter voelen

Vragen?

Vragen over de slaapcursus? Wil je weten of deze ook geschikt is voor jou slaapprobleem? Neem dan contact met me op.

Workshop slapen, workshop slaap, workshop beter slapen, workshop beter voelen

Meedoen?

Wil je ook binnen één dag je slaapkwaliteit verbeteren en heb je zin gekregen om deel te nemen aan de Slaapcursus?

workshop slapen

Slapen op het werk … maak het bespreekbaar

 “Toen uit ons interne vitaliteitsonderzoek naar voren kwam dat slaap zo’n belangrijk onderwerp is, hebben wij dit hoog op de agenda gezet. De belangrijkste winst is dat het bespreekbaar wordt zodat we er preventief ook echt wat aan kunnen doen.”

Workshop slapen. Bron Arboned.nl. 

Gerda Verpoorte. Directeur Arbodienst Rabobank

Workshop slapen, workshop slaap, workshop beter slapen, workshop beter voelen
Workshop Slapen. Frederic Lord Leighton (1830-1896). Flaming June (1895). Museo de Arte de Ponce, Puerto Rico. Slaapcursus Afb. Wikimedia Public Domain.
..
Tag 1: Workshop slaap,
Kleine Afbeelding. Rembrandt (1606-1669) Slapende oude vrouw (1633-1639). Rijksmuseum, Amsterdam. Slaapcursus. Afb. Wikimedia Public Domain.
Tag 2: Workshop Beter Slapen
.
De getoonde werken bevinden zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is. Van deze bestanden is vastgesteld dat er geen bekende auteursrechtaanspraken op rusten, alle aanverwante en naburige rechten daarbij inbegrepen. 
.
Tag 3: workshop beter voelen,